Vélemények rólunk

"Tisztelt Pátka Úr! Hozzátartozó elvesztése mindig megviseli a családtagokat és az elvesztett hozzátartozó hiánya évek múlva is ugyan olyan fájó. Több hozzátartozóm pihen a sobori temetőben, és most nyílt arra lehetőségünk, hogy nyughelyüknek méltó módon, végső formát adjunk. Előzetes tájékozódás alapján, melyet az Önök telephelyén tettünk meg, telefonon egyeztettünk több alkalommal Önökkel, minden kérdésre részletes, képekkel kiegészített választ kapunk. A végleges megrendelés után igen rövid időn belül elkészült a két egymás mellett fekvő síremlék, mely mindenben olyan volt, amilyet elképzeltünk. Hálásak vagyunk a sok segítségért, melyet a megrendelés során kaptunk, és a nagyon szépen kivitelezett munkáért. Úgy gondolom, hogy hozzátartozóim most már méltó fedél alatt alusszák örök álmukat. Mindenkinek, aki a nehéz órákban segítségre, tanácsra és emberségre, kifogástalanul végzett munkára vágyik, nyugodt szívvel ajánlom az Önök csapatát."

Dr. Hargitainé Dr. Kovács Anna és családja (Tatabánya)

"Tisztelt Pátka úr! Őszinte szívvel köszönöm az Ön és munkatársai igényes munkáját, amelynek révén férjem egyedi tervezésű síremlékét határidőre, magas színvonalon megalkották, a felmerülő megrendelői kívánságokat messzemenően figyelembe vették. Egyúttal tolmácsolom a síremléket tervező művész kollégám elismerését is a kivitelezésért. Ugyancsak köszönetemet fejezem ki édesapám síremlékének igényes felújításáért. További sikeres működést kívánok Önnek és cégének. Szívélyes üdvözlettel, ."

Görcsné dr. Muzsai Viktória

"A Pátka-Kő Kft. színvonalas és kedvező árú munkáira ismerősünk hívta fel figyelmünket. Saját megrendelésünk esetében nemcsak az esztétikus és minőségi kivitelezés, a pontos és precíz végrehajtás jellemezte a Pátka-Kő Kft. munkáját, hanem egyedi igényeinket figyelembe vevő és azt teljesítő hozzáállásuk, amiért ezúton is szeretnék édesanyám és a magam nevében köszönetet mondani. Jó szívvel ajánlom szolgáltatásukat.."

Kiss Henriette (Budapest)

"Azért esett a választásom a Sír-KőCentrum-ra, mert több munkájukat láttam a csornai temetőben, nagyon megtetszett a precíz, szép kivitelezés. Miután felkerestem Őket személyesen, a bemutatókertben óriási szín- és formaválaszték fogadott. Teljes körű tájékoztatást kaptam, olyan fontos szempontokra is felhívták a figyelmemet, amire korábban nem is gondoltam. A megrendelt síremlék kivitelezése tökéletes minőségében és határidőre történt meg.."

Bognár Péter (Csorna)

"A cég ügyvezetőjét ügyfelemként ismertem meg, a kolléganőim hívták fel figyelmem igényes munkájára. A referencia áttekintése és személyes megbeszélés után az árajánlatot is megfelelőnek véltem a kifinomult munka láttán. A megrendelést határidőn belül teljesítette, a sírkő felállításakor vált láthatóvá aminőség ahogy az egyedi igényeim és a saját elképzeléseit ötvözte a mestermunkában. Itt szeretném megköszönni Saját és gyermekeim nevében hogy szeretett férjem emlékét méltó módon tudjuk Őrizni. ."

Baranyainé (Szilsárkány)

"Tisztelt Pátka úr!
Ezúton szeretném megköszönni Önnek és munkatársainak magam és édesanyám nevében, hogy édesapám síremlékét ilyen kiemelkedően magas minőségben és a mi személyes igényeinknek megfelelően szállították. Egyúttal szeretném megköszönni azt a hozzáállást, amit személyes kívánságaink kielégítésekor tanúsítottak, a segítőkészséget amit Önöktől kaptunk. Munkájukon látszik az igényesség és pontosság, látszik hogy azt szeretnék, ha ügyfelük elégedett lenne. Mi azok vagyunk! Munkájukhoz további sok sikert kívánok!
."

Tisztelettel: Sántha Zoltán, Čalovec 196, Szlovákia

"Interneten böngészve találtam rá a Sír- Kőcentrumra.
A honlap első mondatai már elnyerték tetszésemet: " Kérem, engedje meg, hogy magam és munkatársaim nevében, így ismeretlenül is kifejezzem részvétemet a gyászoló családnak."
Több munkájukat néztem meg a képeken , úgy döntöttem személyesen is körülnézek bemutató termükben. Sok szép síremlék közül lehet választani. És ami a legfontosabb: minden téren azon vannak ,hogy a legjobbat adják a vevőnek. Nehezítette az esetet , hogy nem átlagos sírnagyságról van szó és az is egy lejtős helyen található. Vagyis csak én gondoltam ,hogy nehezíti, ők ezt szak tudásukkal, tapasztalatukkal cáfolták. Nekik nincs lehetetlen dolog!
A megrendeléstől számított 3 héten belül Édesanyám egy nagyon szépen kivitelezett síremlék alatt pihenhet tovább.. Nem utolsó szempont, az ár nagyon - nagyon megfelelő egy ilyen minőségi munkához.
Mikor elkészült, tanácsokkal láttak el, több téren , hogy kell takarítani mire figyeljek oda. A végén pedig egy nagyon kellemes meglepetés ért, amit nem árulok el. Aki kíváncsi rá az csináltassa síremlékét a Sír- Kőcentrum embereivel és akkor kiderül a titok.
Köszönettel tartozom mindannyiuknak: Pátka Zoltánnak, Gábornak, Józsinak, Ferinek, Krisztiánnak.
."

Kelemenné Józsa Magdolna (Győr-Ménfőcsanak)

"Tisztelt Zoltán!
Magam és családom nevében szeretnék köszönetet mondani neked és munkatársaidnak Édesapám sírkövének igényes elkészítéséért!
Már az irodában való találkozás alkalmával is jólesett emberséges hozzáállásod és az egész család számára megnyugtató volt a dolgok pontos megbeszélése. A sírkő felállításakor munkatársaidban sem csalódtunk, tisztességes, precíz munkát végeztek. Külön köszönet a megemlékezés virágaiért! Igazán ritka gesztus!
A további munkáitokhoz kívánunk erőt, egészséget
."

Farkas János és családja (Jánossomorja)

"Pátka-kő Kft
Köszönjük a Pátka-kő Kft-nek a családi síremlékeink készítésekor tanúsított pontos, lelkiismeretes minden igényt kielégítő szép munkát, és a korrekt ügyintézést.
Köszönettel:
."

Kocsis-Potyondi család (Farád)