A projekt címe:
FORGÓESZKÖZ FINANSZÍROZÁS, KÉSZLETBESZERZÉS MEGVALÓSÍTÁSA

A kedvezményezett neve: 
PÁTKA-KŐ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A visszatérítendő hitel összege:
14 800 000 Ft
A projekt címe:
Eszközbeszerzési megvalósítás a Pátka Kő Kft.-nél

A kedvezményezett neve: 
PÁTKA-KŐ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A szerződött támogatás összege:
9 886 800 Ft

A támogatás mértéke:
70%

A projekt fizikai befejezési dátuma:
2023.01.13.

A projekt azonosító száma:
GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00547

A projekt tartalmának bemutatása: 
A projekt keretein belül beszerzésre került targonca új irányzatot nyitott cégünk tevékenységében, gépparkunk bővítésével egyúttal, vásárlóinkat a legmagasabb színvonalú termékekkel és szolgáltatásokkal tudjuk kiszolgálni. A beszerzett géppel nagy hatékonysággal tudjuk végezni tevékenységünket, a termelés optimalizáltabbá vált a beruházással. A projekt megvalósítását követően az alapvető munkafolyamataink alapvetően megváltoztak, gépi munka váltja le, a munkafolyamatokat a felére tudtuk csökkenteni, ezzel egy azon idő alatt jóval több és professzionálisabb terméket tudunk előállítani. Az új eszköz használatával magasabb termelési technológia elérését teszi lehetővé; olyan hozzáadott-érték növekedést eredményezett vállalkozásunknak, melynek keretében jelentősen magasabb minőség színvonalú termékek gyártását tudjuk megvalósítani. Az eszközbeszerzésen kívül a projekt sikeres megvalósítása érdekében projektmenedzsment szolgáltatást vettünk igénybe.

A projekt keretében az alábbi eszköz került beszerzésre: TOYOTA TONERO 52-8FDJF35 hidrodinamikus hajtású homlokvillás targonca


A projekt címe:
Termelési kapacitás bővítése a PÁTKA-KŐ Kft.-nél

A kedvezményezett neve: 
PÁTKA-KŐ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
9144 Kóny, Béke utca 8/A.

A szerződött támogatás összege: 8 505 000 Ft

A támogatás mértéke: 45%

A projekt tartalma: 
A PÁTKA-KŐ Kft. célja, hogy a projekt keretében kapacitásbővítésre tegyen szert, ezzel erősítve a versenyképességét, piaci pozícióját. A támogatás segítségével beszerzésre került egy CNC vezérlésű AUTOMATA hídvágógép, mely hozzájárul a kedvezményezett által gyártott termékek magas színvonalának megőrzéséhez, további javításához. Az eszköz továbbá egyszerűsíti a gyártási folyamatokat, ezzel csökkentve a ráfordított munkaidőt és növelve a költséghatékonyságot is. A termelékenységi potenciál növekedése a jövőben több megrendelést, új munkahelyek teremtését is lehetővé teszi.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2016.04.28.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00373

Közreműködő szervezet:
Nemzetgazdasági Minisztérium - Gazdaságfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság
1139 Budapest, Váci út 81-83.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: (+36 40) 200-617


A projekt címe:
GINOP-1.2.2-16-2017-00151 Kapacitásbővítés eszközbeszerzés által

A kedvezményezett neve:
PÁTKA-KŐ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
9144 Kóny, Béke utca 8/A.

Pályázati azonosító:
GINOP-1.2.2-16-2017-00151

Pályázat címe:
Kapacitásbővítés eszközbeszerzés által a PÁTKA-KŐ Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 14 970 000 Ft

Támogatás intenzitása: 45%

Fizikai befejezés: 2018.04.03

Projekt tartalma:

A projekt keretében beszerzett eszközök:
- A-ECO-5 oszlopos forgó-darukar /5 méter/ 1.000 kg
- MANZELLI BAS 5PN / 1.000 vákuumos lapemelő / 1.000 kg
- MANZELLI BAS 2PN / 500 vákuumos lapemelő / 500 kg
- MANZELLI BAS 1 PN / 250 vákuumos lapemelő / 250 kg
- Assg50-TORNADO pneumatic pormentes homokfúvó
- ASBB /1600 AUTOMATIC - homokfúvó automatika
- Második fúvófej homokfúvó automatikához kézi használatra
- JAGUAR-61 vágóplotter + STI3 – Win
- 3 db Forgóasztal SM / 1000 kg
- PROFIL - PLUS félautomata élcsiszológép a tartozékaival
- FLASH Oszlopos karos csiszológép
- A-ECO-K.500.3+2 oszlopos forgó-darukar / 5 méter / 500 kg
- A-ECO-K.500.2+2 oszlopos forgó-darukar / 4 méter / 500 kg

A tervezett eszközökkel nagy hatékonysággal tudjuk végezni kőmegmunkáló tevékenységünket, az eddigi bonyolult, erőforrás-igényes munkafolyamatok leegyszerűsödnek, a termelés optimalizálható. Jelen beruházásunkkal folytatjuk az elkezdett kapacitásbővítésünket, mely alapján már látszódik a vállalkozás termelékenységének és sikerességének növekedése.

A beszerzendő eszközök hozzájárulnak cégünk magas színvonalú, modern gépekkel való felszereléséhez. Az elavult gyártógépek lecserélésével hatékonyabbá vált a gyártási folyamat, optimalizált a termelés, az előállított termékek jobb minőségben, rövidebb gyártási idővel készülnek el. A jelen piaci helyzet folyamatos fejlesztést vár el az iparág szereplőitől. A beruházás részét képező eszközök a jelenleg kapható legmodernebb kőmegmunkálógépek közé tartotak, a tevékenységünket ezek segítségével magas színvonalon, az ügyféligényeknek maximálisan eleget téve tudjuk végezni.


A projekt címe:
GINOP-2.1.8-17-2017-00158 Innovatív eszközbeszerzés a Pátka-Kő Kft. Versenyképességének növeléséért.

A kedvezményezett neve:
PÁTKA-KŐ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
9144 Kóny, Béke utca 8/A.

Pályázati azonosító:
GINOP-2.1.8-17-2017-00158

Pályázat címe:
Innovatív eszközbeszerzés a Pátka-Kő Kft. versenyképességének növeléséért

A szerződött támogatás összege: 14 250 000 Ft

Támogatás intenzitása: 50%

Fizikai befejezés: 2018.10.16.

Projekt tartalma:

A cég főtevékenysége Kőmegmunkálás (2370'08). Tevékenységi körei közé tartozik az építési betontermék gyártása; egyéb beton-, gipsz-, cementtermék gyártása; fa-, építőanyag-, szaniteráru-nagykereskedelme; egyéb m.n.s. új áru kiskereskedelme; egyéb nem bolti, piaci kiskereskedelem; saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése.
A beruházás alkalmat nyújtott, hogy e nem tőkeerős magyar tulajdonú mikro vállalkozás az eszközbeszerzés által olyan termékeket és szolgáltatásokat valósítson meg, amit csak nagy múltú tőkeerős nyugati vállalatok tudhatnak magukénak, s amelyek belépőt jelenthetnek akár a nemzetközi piacra is.

Beszerzésre került eszköz:

CEMAR TOWER-72 / VERTICAL AUTOMATA SZALAGOS OLDALCSISZOLÓGÉP EGYENES FELÜLETEKHEZ

A beszerzésre került oldalcsiszológép gránit márvány mészkövek (természetes kövek) éleinek több fajta profilra marására, csiszolására, fényezésére alkalmas. E nélkül a gép nélkül kézi munkával egy fajta profilt tudunk csiszolni, ez a gép viszont 9 típusú profilt tud marni és felfényezni. Az eszköz a síremlékek táblás anyagból levágott elemeinek élfényezésére alkalmas. Pl.: síremlék fedlapok éleinek gömbölyített, fényezett megmunkálása, ablak párkányok, lépcső burkolatok éleinek csiszolása.

A folyamatos fejlesztések elengedhetetlenné váltak, ugyanis szerettünk volna élen járóvá válni ebben az iparágban, a megbízható, minőségi szolgáltatás tekintetében pedig az uniós normáknak, illetve a piac elvárásainak minden téren eleget tenni. A cél volt, hogy a vállalat minden szempontból még korszerűbbé váljon: ügyfeleik és partnereik elégedettek legyenek, valamint eleget téve az európai uniós normáknak piacvezetővé válhassunk a minőségi és megbízható szolgáltatás tekintetében.

Tevékenységünk erős fizikai igénybevétellel jár. Sajnos nagyon nagy hiány van jó munkaerőből, ezért szerettük volna meglévő kollégáinkat minél elégedettebbnek látni. Amennyire az eszközeink engedik megkönnyíteni munkájukat, hogy minél tovább tudjunk együtt dolgozni. A projekt keretein belül beszerzésre és beüzemelésre került gép új irányzatot nyitott cégünk gyártási tevékenységében, termékkörünk bővítésével egyúttal meglévő ügyfélkörünket bővíteni tudjuk, vásárlóinkat a legmagasabb színvonalú termékekkel és szolgáltatásokkal tudjuk kiszolgálni.

Az új eszközzel való gyártás magasabb szintű termelési technológia elérését teszi lehetővé. Az új termelési technológia hozzáadott-érték növekedést eredményez, mert a teljes gyártási folyamatot már vállalkozásunk tudja kezelni, az eddig kézzel végzett munkát gépesíteni, automatizálni tudjuk, illetve képesek vagyunk új elemek gyártására is. Az új technológia által magasabb minőségi színvonalú termékek gyártását tudjuk megvalósítani.

 

CÍMÜNK

Kiállítókert, Üzem:
Kóny, Béke u. 8/a

 

NYITVATARTÁS

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

Nyitvatartási időn túl, időpont egyeztetéssel várjuk kedves ügyfeleinket!

 

TELEFONSZÁMUNK

+36 20 574 4518
+36 96 280 099

 

E-MAIL CÍMÜNK

sir-kocentrum@sirkogyor.hu


Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:
Üzenet tárgya:
Üzenet szövege: